søg her:
XpDetail Online

Udvikling - Debat, forslag og spørgsmål

Har du spørgsmål til os ris eller ros?, Brug denne side som whistleblowerenhed.

smilingdanmark

Har du en kommentar eller en kritik, så bliver du spurgt om du vil være anonym og det lover vi en whistleblower hvis det ønskes

Helsingør Kommune suger igen en bundskraber som Danmarks mest erhvervsfjentlige Kommune, på en sidste plads i Dansk industri´s erhvervsvenlighedsmålinger sammen med yderkommunerne Lolland og Falster.

Samtidig beskyldes Helsingør Kommune, ifølge fagforeningerne HK og Djøf for at "opføre sig grænseoverskridende - Hysterisk og truende over for medarbejderne i kommunens whistleblowerenhed, Borgere og ikke mindst Erhvervslivet.

Kommunen mangler en handlekraftig ledelse og hjemsøges tillige af stigende Digital korruption

smilingdanmark

whistleblowerenheden modtog i september en anonym henvendelse. I den rettes en række anklager mod "blandt andet" Benedikte Kiær. Er de andre: "blandt andet" Jens Bertram ?
HD skriver ligeledes: - Borgmesteren har desuden via tredjepart "udtalt trusler" over for de ansatte. Jens Bertram er udover at være Byrådspolitiker, også erhvervsmand. . . Hvem er "Tredjepart" i whistleblowersagen ?🤔😎

Som vi i 2008 - 2013, ikke kunne lokke børnefamilien til kommunen uden boliger, så vil Helsingør kommune om 5 - 10 år opleve en virksomhedsflugt med flere mistede arbejdspladser end da Værftet lukkede i 1983
Ledelsen, herunder Jens Bertram Hæmmer kommunens udvikling og har ganske enkelt ikke sans for eller føling med udviklingen og har endnu ikke set at der rejser sig en GLOBAL folkebevægelse med krav om "bæredygtig produktion" som et "salgsparameter. - det kan produktionsvirksomhederne i Helsingør ikke leve op til fordi Kommunen kan ikke levere den efterspurgte CO2 emisionsfrie energi, men Kommunens virksomheder må flytte til andre kommuner, ganske enkelt fordi Helsingør kommune IKKE kan levere GRØN ENERGI til produktionen fordi Forsyning Helsingør. nu har dummet sig 2 gange og har planlagt et tredje forsøg som i det samlede regnskab udleder mere CO2 til atmosfæren end et kulfyret kraftværk i Rusland.

For rigtig mange virksomheder betyder CO2 emissionsfri energi, liv eller død, og kan virksomheden ikke dokumentere en CO2 emissionsfri produktion og drift inden 2030, vil virksomheden bukke under i skarp konkurrence og kapløbet om "DEN GRØNNE OMSTILLING" - - Den energi og de betingelser kan Helsingør Kommune ikke levere.

En solcellepark i Skandinavien producerer IKKE CO2 emissionsfri energi og kommer aldrig til det. - I 2014-2018 advarede vi også Forsyning Helsingør og forklarede ved direkte Mail til Bertram, at afbrænding af flis og biomasse udleder langt mere CO2 til atmusfæren end både Kul Gas og Olie.

Det er Forsyning Helsingør´s pligt at levere CO2 emissionsfri energi inden 2030, men med Jens Bertram som formand og den strategi Forsyning Helsingør har lagt for dagen, er det dokumenterbart umuligt, med mindre der indstilles en ny formand med "klogere" visioner omkring den grønne omstilling, og et langt bedre forhold til Kommunens erhvrvsliv.


Udvikling
19-12-2010
Tonny Parnell

IT-Factory skandale i Helsingør  
Søndag den 19. Dec. 2010 www.smilingdanmark.dk

IT-Factory skandale i Helsingør - Kejserens nye klæder?

Endnu en "OVERRASKELSE" i Helsingør kommune koster skatteborgerne over 20 Mill. kroner

En uhørt Naiv bestyrelse i Vækst & Viden A/S, troede på det "Virtuelle" kontor kunne skaffe såvel arbejdspladser som omsætning til byens trængte detailhandel, og kastede "Glad" over 20 Mill. kr. i projektet

Der kom ingen arbejdspladser men LO skolen / Konventum 2010 (som også sidder i bestyrelsen) klappede i forlufferne, indtil smilingdanmark.dk Søndag den 03. Okt. 2010, fik fingre i kontrakten og kunne afslørede at det hele var fup og svindel, det  "virtuelle kontor" er et simuleret kontor der ikke findes i virkeligheden, ligesom "det Virtuelle rum", ligeledes er en simuleret tilstand der skal findes uden for virkeligheden, og kun LO skolen høstede glæde af de mange Millioner, og endeligt gik det langsomt op for bestyrelsen (se nedenfor) at de vist nok var taget godt og grundigt ved næsen, - - eller rettere, - de var udsat for det samme "Virtuelle" Bluf nummer som skete for bestyrelsen i IT-Factory skandalen. - - - Gode råd er nu dyre og Fredag den 17. December 2010 bliver Vækst & Videns direktør Anders Chr. Hjort fyret med øjeblikkelig fratrædelse, og en "mundkurv" - - Lørdag og søndag fjernes tekst og foto fra Vækst & videns Hjemmeside,  aktiviteter i Helsingør slettes fra kalenderen og skandalen forsøges mørklagt. 

Tilbage står Kommunen nu med 7 uduelige bestyrelsesmedlemmer og 6 intetanende medarbejdere på løningslisten, samt et nyindrette Vækst & Viden domicil, lys og varme, som vil betyde endnu flere udgifter inden hele det "Virtuelle" - "bluf" nummer er lukket  ned.

Vækst & Viden var en fiasko, - - OK, men det er bestyrelsen der er naive, u-kompetente, forsmået, visionsløse og bærer ansvaret. (Der har ikke før www.smilingdanmark.dk skrev artiklen her, været en eneste i hele kommunalbestyrelsen der var i stand til at gennemskue aftalekontrakten med Vækst & viden, og kommunen (erhvervslivet) er taget godt og grundigt i bagen) - - - Det kalder jeg U-KOMPETENTE beslutningstagere. - - var det i en privat virksomhed, ville en næse ikke række, men alle ville få en fyreseddel, - - - ingen af dem kan jo læse?- - og det er ikke bare én, men flere gange en næsten enslydende kontrakt er godkendt af kommunalbestyrelsen - (det er jo en IT-Factoring skandale om igen, hvor ingen i kommunalbestyrelsen fatter en bjælde af hvad der bliver sagt og gjort, og alle tages ved næsen af et stort "Virtuelt" bluf nummer) - - - Kejserens nye klæder. - - I IT-Factoring sagen falder det lange fængselsdomme for svindel, og bestyrelsen tiltales - - - i Vækst & Viden A/S er der svindlet for over 20 mill. kroner, - - hvor er forskellen??? - - - bestyrelsen bærer ansvaret ved at have accepteret kontraktens indhold, (som de ikke forstod en brik af), men så vidt jeg kan se, står der ikke meget i kontrakten der IKKE er leveret. - - det mindste krav må være, at bestyrelsen øjeblikkeligt træder tilbage.

En ting er at INGEN af Helsingør´s politikere, nogensinde har rørt tastaturet på en PC (så ville de vide hvad det virtuelle fænomen er), og ingen af dem har nogensinde ytret sig offentligt i de digitale medier, og derfor ved de ikke hvad Facebook og LinkedIN er for en størrelse, men det er under al kritik når vi må konstater at IKKE ÉN af de nedenfor listede bestyrelsesmedlemmer var i stand til at læse den kontrakt de har underskrevet sammen med Vækst & Viden A/S, og har aksepteret ved, ikke én, men flere fornyelser.

Den 25. august 2010 påpegede smilingdanmark.dk at Kommunen havde fejlbudgeteret regnskabet for 2010 med 140 Mill. og kort tid efter kom det frem at beløbet var nær 200 Mill.  - - De samme ansvarshavende personer er gangangere i listen nedenfor, - - kan vi overhovedet have tillid til dem ? ?  se den "bluf" kontrakt Hans Andersen venstre og bestyrelsen ikke kunne læseHans Andersen Venstre Frederikssund kredsen

 

I bestyrelsen for Vækst & Viden A/S sidder:
Jens Frimann Hansen (formand) fra Helsingør Teater
Lars Pontoppidan fra LO-Skolen/Konventum
Kirsten Toxværd fra Helsingør Kommunes Detailhandelsforening
Peter Slaatorn fra Udvikling Nord
Malene Carmel (Konservativ)
Henrik Møller (Socialdemokraterne)
Hans Andersen (Venstre)


.
. Fb Se også  kommentar Coments   Print ArtikelPrint   Skriv ArtikelSkriv
Tonny Parnell 22-12-2010 10:50:56
16 enig14 uenig
cal1cal1

Kejserens nye klæer

Er denne side plagieret, en kopi? kan visitnordsjelland.dk forveksles og hvorfor.??

I 2008 (under finanskrisen), indså fornuftige mennesker i byrådet at der måtte gøres noget for at redde Helsingør´s skrantende detailhandel, og kommunen stiftede Vækst & Viden og ansatte en ung håbefuld direktør "Anders Hjort"

Projektet så umiddelbart lovende ud, ideen var rigtig og Anders Hjort var en fantast der talte meget for sagen, der blev ansat personale og afsat 6 Mio. årligt til driften. Der blev ansat 8 mand i bestyrelsen(gode kommunale gnaveben)

Alt så lovende ud og Anders Hjort var god til at kommunikere ud til detailhandlen. AH nedlagde samtlige officielle Hjemmesider og cityforeningen blev også nedlagt

Jeg var ikke helt enig med Anders Hjort og mente det var MEGET forkert at nedlægge Helsingørs officielle hjemmesider, herunder Turistforeningen og Cityforenings, men AH. mente at alt skulle samles i et "Virtuelt kontor"

Jeg var stadig ikke helt enig med Anders Hjort og for at vise hvordan det kunne gøres, lavede jeg så Visitnordsjelland.dk - og forklarede AH at sådan skulle den laves og Vækst & Viden kunne kvit og frit overtage Den hjemmeside som jeg dengang lavede til dem

Anders Hjort var tydeligt "utilpas" ved min præsentation af visitnordsjelland.dk og det gik op for mig at Anders Hjort ikke anede noget som helst om hverken IT eller hjemmesider, da jeg fik fat i kontrakten viste det sig at AH havde bildt hele Kommunalbestyrelsen en kæmpe løgn på ærmet og han anede ikke selv hvad "DET VIRTUELLE KONTOR" i virkeligheden var, men troede det var en fysisk virkelighed. (det var i virkeligheden Bill Gates der opfandt "Det virtuelle drev i forbindelse med frigivelsen af Windows 7 - - Det virtuelle drev er en fingeret hardtware enhed som ikke findes i virkeligheden, -det samme er det wirtuelle rum og "det virtuelle kontor" - noget der er i fantasien, men findes ikke i virkeligheden)

Anders Hjort blev fyret med omgående varsel, Væks og Viden gik i opløsning - Cityforeningen ligeså. derfor blev Visitnordsjellan.dk aldrig overdraget til Helsingør, men jeg har af egen drift vedligeholdt siden til det den er i dag. Jeg skrev nedenstående i 2010

De efterfølgende to år indtil en endelig likvidering, fungerede Vækst & Viden som et kommunalt beskæftigelsesprojekt og varmestue for det personale (8 Lønninger) AH. havde stablet på benene inden han blev afsløret. - I Vækst og Videns bestyrelsen sad dengang

Læs min skrivelse til byrådet Søndag den 03. Okt. 2010 Læs min skrivelse til byrådet Søndag den 03. Okt. 2010 her


.

FAQ Udvikling SupportPage: 1
[1] 2 3 4 >
08-01-2023


Helsingør tilsidesætter nationale interesser
Jens Bertram lyver for offentligheden og oplyser forkerte tal til klimaregnskabet....
Udvikling Helsingør tilsidesætter nationale interesser

05-12-2022


Borgmesteren og Jens Bertram på glatis
Jens Bertram har problemer med sandheden og oplyser forkerte tal til klimaregnskabet....
Udvikling Borgmesteren og Jens Bertram på glatis

03-12-2022


Ny multi krydstogtkaj fra skuffen
I dag er det kun meget små af nutidens skibe der kan gå ind i statshavnen. - Hvis Helsingør vil "krone" sig selv som maritimt uddannelses-center, så er det yderst pinligt at Kongeskibet er det største skib vi kan modtage....
Udvikling Ny multi krydstogtkaj fra skuffen

19-11-2022


Hvem vinder på korruption i Byrådet ?
Den mest udbredte definition af korruption, som anvendes af fx Verdensbanken og Transparency International, er "misbrug af betroet magt for egen vindings skyld" eller "misbrug af offentligt embede til privat vinding". - - - Er personlig kritik af en offentlig person privat vinding eller tab? ? ?.....
Udvikling Hvem vinder på korruption i Byrådet ?

15-11-2022


Helsingør mangler en krydstogtkaj
I dag er det kun meget små af nutidens skibe der kan gå ind i statshavnen. - Hvis Helsingør vil "krone" sig selv som maritimt uddannelses-center, så er det yderst pinligt at Kongeskibet er det største skib vi kan modtage....
Udvikling Helsingør mangler en krydstogtkaj

11-11-2022


Turismen fra Kina er faldet med 87% i 22 og tendensen fortsætter
Amerikanske turister er i år til dato 27 procent under 2019-niveauet. Antallet af rejsende fra Storbritannien er faldet med 25 procent, mens hele 87 procent færre kinesere tog turen hertil. ....
Udvikling Turismen fra Kina er faldet med 87% i 22 og tendensen fortsætter

06-11-2022


Fingerplan 2019 lukker for udvikling af Helsingør og Nordsjælland
Fingerplanen og Landsplandirektivet har aldrig levnet Helsingør udviklingsmuligheder efter værftets død i 1983....
Udvikling Fingerplan 2019 lukker for udvikling af Helsingør og Nordsjælland

10-10-2022


Ørsted er et guldæg i den GRØNNE omstilling
Alene det overskud Ørsted afleverer tll Danmark er større end 60 Mia. og den financiering til den grønne omstilling er ikke bare et engangsbeløb. (og tænk så lige over 10 år) ....
Udvikling Ørsted er et guldæg i den GRØNNE omstilling

01-10-2022


Der er KRIG i Europa og Gassen er lukket
The Kearsarge Amphibious Ready Group (ARG)" Specialenhed i Sprængning & marine operationer....
Udvikling Der er KRIG i Europa og Gassen er lukket

23-09-2022


Den private Dansker får "EN HJÆLPENDE HÅND" på 100 kr. pr. md.
Alle private råber "Afskaf moms og afgifter på El"
Mange partier (røde som blå) ser ud til at være enige og der er nu landet en aftale der giver hver Dansker en rabat på elafgiften, ca 62 øre pr. KWh i ½ år.
Svarende til at hver Dansker får en rabat til Elregningen på ca, kr. 496,- i 2 kva....
Udvikling Den private Dansker får "EN HJÆLPENDE HÅND" på 100 kr. pr. md.

20-09-2022


Mette Frederiksen Drukner Danskerne i skat
Det er de høje El og gaspriser der skaber prisstigninger og inflation Men Mette er glad fodi energipriserne himmelflugt = Skattestigninger....
Udvikling Mette Frederiksen Drukner Danskerne i skat

19-09-2022


Hvad vil regeringen gøre for at redde Dansk produktion. ?
Alle private råber "Afskaf moms og afgifter på El" - Mange partier (røde som blå) ser ud til at være enige MEN - -....
Udvikling Hvad vil regeringen gøre for at redde Dansk produktion. ?

16-09-2022


Grønland kan levere CO2 emissionsfri energi
Grønland kan levere - Guld - Kobber/superledere - CO2 emissionsfri energi, EL og alle Power to X produkter, Uran - Thorium - Kisel - Nikkel - Malm - Platin - Diamanter. mfl.....
Udvikling Grønland kan levere CO2 emissionsfri energi

30-06-2022


Min tid som IVÆRKSÆTTER
Jeg er "pensioneret" iværksætter og er efterhånden meget tyndhåret efter de mange - mange gange jeg har slidt håret af mig selv i ærgrelser - hovedet mod en mur - ligegyldighed og ligefrem myndigheders afvisning fordi ingen i administrationen....
Udvikling Min tid som IVÆRKSÆTTER

31-03-2022


Digital Korruption - RUSLAND ?
Også i Helsingør Kommune udøves DIGITAL KORRUPTION for at opnå magt.....
Udvikling Digital Korruption - RUSLAND ?