søg her:
XpDetail Online

Udvikling Helsingør - Debat, forslag og spørgsmål

Har du spørgsmål til os ris eller ros?, så stil dem her, vi besvarer alle spørgsmål.

smilingdanmark

Tonny Parnell: Helsingør kommune suger nu igen en bundskraber som Danmarks mest erhvervsfjentlige Kommune ? ? - på en sidste plads i Dansk industri´s erhvervsvenlighedsmålinger sammen med yderkommunerne Lolland og Falster.
Det er stadig ikke gået op for Borgmesteren at Danmark er et produktionssamfund, og heller ikke Helsingør kan leve/overleve uden Industri handel og produktion
Borgmester Benedikte Kiær er aldeles uden forståelse for Virksomhedernes behov for udvikling og tilpasning i en stadig stigende degitaliseret verden.

smilingdanmark

Det er ikke Kommunens opgave at støtte industri eller detailhandlen, men det er Kommunens opgave at skabe rammerne for den Industri - Produktion og detailhandel der er eksistensberettiget i dag.
Vi mister arbejdspladser og forretninger hver uge. - Det skyldes IKKE Nethandel, men manglende udvikling.

Som vi ikke kunne lokke børnefamilien til kommunen uden boliger, så vil Helsingør om 2 - 3 år opleve en virksomhedsflugt med flere mistede arbejdspladser end da Værftet lukkede i 1983
Borgmesteren har ganske enkelt ikke sans for eller føling med udviklingen og har endnu ikke set at der rejser sig et krav i befolkningen om "bæredygtig produktion" - det kan produktionsvirksomhederne ikke opfylde i Helsingør, men må flytte til andre kommuner, ganske enkelt fordi Helsingør IKKE kan levere GRØN ENERGI til produktionen fordi FH. nu har dummet sig 2 gange og har planlagt et tredje forsøg som heller ikke er bæredygtig.


Udvikling
25-10-2019
Tonny Parnell

Sct John´s Tropical Islands Resort  

Sct John´s Tropical Islands Resort

Lørdag den 26. Okt. 2032 fra kl. 08:10 Til Lørdag den 02. Nov. 2032 til kl. 18:00
From Elsinore New south Pier

Der er en fremtid i det  havnechef Jesper Schrøder nævnte i sin PODCAST: med- Julian Hrasko Sonne  i oktober, - Genialt! - - specielt den der med at omdanne Krydstogtskibenes kloakvand til biogas/bioeternol, og sælge det tilbage til krydstogtskibene som Grøn/driftsmiddel. 

Helsingør Krydstogt kaj
Flere arbejdspladser end der nogensinde har været på Skibsværftet - Timeløn kr. 23,50   Stort Billede

Genialt fordi ved anlæg af en krydstogtkaj skal der bruges enorme mængder fyldjord til opfyldning under kajanlæggene, der rækker helt ud på den anden side af Trykkerdammen, men bygger vi to kæmpe tankanlæg til "spildevand" fra krydstogtskibene, og de nye typer tropiske ferieresorts, så bliver omkostningerne til fyldjord billigere, Bygger vi så samtidig et parkeringshus der rækker ind til den nye undergrundsstation, bliver det endnu billigere, men som havnechef Jesper Schrøder udtaler,"jo længere tid vi venter, det dyrere bliver det.

Helsingør Krydstogt kaj
Her kommer 8000 turister og et flydende tropisk ferieparadis lige forbi   Stort Billede

I dag er konkurencen i krydstogtindustrien benhård, et krydstogt eventyr er ikke længere forbeholdt de mere velstillede, men er en konsumvare på lige fod med en hvilken som helst anden feriepakke på hylderne.

Der bygges flere større effektive krydstogtskibe, alt logistik er gennemarbejdet og skal fungere super optimalt. for at få billetpriserne ned. etableres restauranter, spillehaller, shoppingcentre, vandland og forlystelsespark ombord på kæmpe sejlende tropiske feriresorts med op til 6000-8000 pasagerer der udskiftes hver 7. dag fordi det er det mest rentable for skibet. 

Her er det et "forklædt" krydstogtskib der kommer forbi, men vi skal vænne os til at der et par gange i løbet af sommeren, flyder et tropisk ferieparadis forbi og smider landgangsbroen på Helsingør´s nye krydstogtkaj for at tømme kloakvand i de to kæmpe underjordiske spildevandstanke havnechef Jesper Schrøder nævnte, og Helsingør´s borgere kan samtidig fornøje sig ombord et par dage eller bare nogle timer i solen? ? - - - 

Helsingør Krydstogt kaj
Du kan også ønske en Butler der Ikke er Filipiner, men så er han 8½ gange dyrere i timen   Stort Billede For plakatstørrelse ring til mig, min kone vil sælge sin, jeg går nu til fitnes.

Teknologien udvikler sig i en rasende fart, Den næste generation af flydende tropiske ferieresorts har formentlig deres egen SOL med, der kan lune lidt på en grå Dansk regnvejrsdag ?

I Danmark ser vi de faste "Vandlande" og forlystelsesparker bukke under på grund af de høje lønomkostninger som de mange både faste og omrejsende cirkus bukkede under for årtier siden.

Helsingør Krydstogt kaj
De store flydende tropiske ferieparadis Tilbyder både mandlige eller kvindelige Butlere

I Tyskland har man i dag "Europe's biggest tropical Island holiday resort with a wide range of attractions for a great mini-break!" men næste generation flydende Tropical Islands Resorts bliver 5 gange større med mere effiktive og flere kunstige sole og meget mere naturtro Vandfald -regnskov og vilde tropiske dyrearter. og ikke mindst bliver det billigere end det Tyske fordi alle arbejdspladserne besættes af Asiater til kr. 23.50 i timen

Alt bliver i dag større, mere effektivt, og se på priserne, de bliver lavere, - - det er udviklingen, - dit fjernsyn - din Pc, - din Iphone, dit ur, et krydstogt O.SV. koster i dag kun 1/3 af prisen for ti år siden. - til gengæld har vi ikke flere arbejdspladser i produktionen af disse forbrugsgoder.

Flydende tropiske ferieresorts bliver det næste. - - Der ligger rigtig mange arbejdspladser i Hotel - Restaurations og turistindustrien, På de nye flydende tropiske resorts og forlystelsesparker er der ca. 4-5000 arbejdspladser som igen tages/eksporteres fra de Danske eksisterende ferieresorts og forlystelsesparker der nedlægges og erstattes af 4-5000 Filippinere til kr. 23,- i timen. en enorm besparelse for et tropisk ferieresorts af den størrelse.

Helsingør Krydstogt kaj
Dette tropiske vandland er med vandruchebaner i 13.n etage over vandoverfladen   Stort Billede

Ja Kronborg ser ikke imponerende ud, set fra et af de større skibe ved den nye krydstogtkaj. - - Her er både vandrutschebaner og tropisk badeland. - De bliver liggende i 14 dage. så kan vi alle få et bad, - Jeg glæder mig vildt - Se vand rutsjebanerne ca. 12 - 13 etager over vandoverfladen.

Læg mærke til at skibet er bygget med suiter og balkoner ind mod tropehaven i midten af skibet

Opbygningen af det skib du ser her, er forløberen for næste generations Tropiske Paradisøer hvor der spændes en tropisk skyfri himmel ud over hele skibet, med en fast temperatur på 26 grd. og høj sol indeni. (en slags varmluftballon med blå skyfri himmel kunstig sol og naturlig opdrift.)

Disse tropiske paradis ferieøer vil tage ophold ved Helsingør´s nye krydstogtkaj i 14 dage til tre uger ad gangen, specielt i vinterhalvåret vil disse tropiske paradis øer sprede stor glæde og fornøjelse for borgerne i hele Nordsjælland, og den nye krydstogtkaj styrker derved helårsturismen i Helsingør. - Netop fra Helsingør har de store flydende paradisøer mulighed for at "trække" Long Term turister til Nordsjælland fra hele Skandinavien.

I fremtidsmusikkens højtaler lyder det at en ny type "Klimavæg" er under udvikling. en slags "Kæmpe varmluftballon" med isoleret dobbeltvæg hvor der er indbygget kunstige stjerner og LED lys sole der samtidig bruner som et solarium - (egentligt udviklet for ikke at slippe Co2 ud i ozonlaget og holde øje med klimaforandringerne ved brydning af de Arktiske glacier i det kolde Grønland)

Helt vild teknologi.
I forbindelse med udvikling af de nye flydende tropiske Paradisøer eksperimenterer man nu med en ny slags plasma videoskærme i metermål.? - - 

Helsingør Krydstogt kaj
Og NEJ! det er ikke en udvendig suite med balkon, men en indvendig med et plasmaskærm klistret på vægen, som viser en balcon med havudsigt. (En suite med virtuelle balkoner og virtuel havudsigtStort Billede

Royal Caribbean's Quantum of the Seas bruger allerede teknologien der bringer havudsigt til alle indvendige suiter med den avancerede teknologi og viser virtuelle balkoner med havudsigt på en plasmaskærm på vægen. Få et bagfra-kulisserne-billede af denne unikke funktion, der findes på verdens smarteste skib.

Det er tanken at de tropiske paradisøer skal medbringe en bred vifte af "kunstige tropiske dyr"
Ved at spænde et 10 X 10 m plasmaskærm ud på indersiden af den varmluftballon der spændes ud over det flydende tropeparadis vil man få en ægte virtial reality oplevelse af en tropisk regnskov med Løver -aber - slanger - ellefanter, fordelen er at Elefanterne ikke udslipper CO2 prutter og skibet kan selv regulere lugten.

Man har med stor suces og har længe haft en   Helsingør udviklingTropisk ferieparedis i Berlin. hvor en kæmpe Zeppelin hangar er omdannet med regnskov - vandfald palmer og tropiske strande, men fremtidens Tropiske Ferieparedis bliver flydende og man benytter den nye "klimavæg" til varmluftballon med sol og skyfri himmel indvendig

Disse "Kæmpe varmluftballoner" spændes ud over de flydende tropiske ferieresorts som en kunstig skyfri himmel og holdes i tilpas afstand fra det flydende ferieresorts af opdriften i temperaturforskellen inde i varmluftballonen under den kunstige himmel og udenfor i det kolde Nordiske klima. temperaturen i det flydende tropiske ferieresorts skabes ved kunstige tropiske sole i sol og badeområderne og den naturlige opdrift-varme fra de mange tusinde (estimeret ca 7000 - 8000 daglige) gæster og af de 4-5000 Filippinere som Butlere eller i serviceområderne til gæsternes fornøjelse.

Mange er fascineret af det tropiske klima "som nu kommer sejlende til os", men også tropiske dyr fascinerer os, vi har flere dyreparker i Danmark, blandt andre Jul i Helsingør "Ree Safari Park" på Djursland, med tilknytning til "Karen Blixen Camp" i Kenya

For bare 15 år siden ville du blive betragtet som skør under kasketten hvis du hørte en person sige "Jeg kunne rigtig godt tænke mig en ferie på en tropeø i Caribien, men flyveturen er bare så lang" - og du svarede - Ok men så vent dog, det varer nok ikke længe inden der kommer et tropisk ferieparadis forbi igen.  I dag er det ikke så langt ude i tågen. 
Lidt den tankefantasi Walt disney havde for 40 år siden   Helsingør NissegardeFedtmule på camping


.
. Din kommentar Coments      Print ArtikelPrint      Skriv ArtikelSkriv

FAQ Udvikling SupportPage: 1
[1] 2 >
17-04-2021


Helsingør Kommune har opløst Visitnordsjælland
Turistindustrien i Helsingør Kommune lider voldsomt efter Bennedikte Kiær og Anette Sørensen er blevet uvenner.....
Udvikling Helsingør Kommune har opløst Visitnordsjælland

24-10-2020


WORLD’S LEADING POWER SYSTEM OPERATORS LAUNCH GLOBAL CONSORTIUM
MÆRSK er nu allerede gået ind, og sammen med Ørsted og Haldor Topsø vil de lægge sig i front for det Danske Energinet med Bunkers aktivitet i Helsingør....
Udvikling WORLD’S LEADING POWER SYSTEM OPERATORS LAUNCH GLOBAL CONSORTIUM

13-09-2020


Power To X og Danmarks fremtid
Power To X - Danmarks guldæg Power-to-X (PtX) bliver et afgørende element i omstillingen fra fossile brændsler.....
Udvikling Power To X og Danmarks fremtid

03-09-2020


Gigantisk virksomhedsflugt venter Helsingør
Så er Helsingør Kommune igen på vilde afveje for skatteborgernes penge!....
Udvikling Gigantisk virksomhedsflugt venter Helsingør

25-06-2020


Helsingør ude i nye vilde planer for skatteborgernes penge.
Vi erindrer Biogas eventyret der kostede skatteborgerne over 400 Mio. - - se på det spritnye Flisfyr som koster skatteborgerne over 1 Mia, - Biogasfyret producerede aldrig en eneste km3 Gas og det nye flisfyr kommer aldrig til at producere en eneste MWH.??....
Udvikling Helsingør ude i nye vilde planer for skatteborgernes penge.

23-03-2020


Det er lidt for sent at udvise Erhvervsvenlighed
Det er MEGET sent du nu tænker på erhvervslivet.? - - Måske for sent. - jeg er bange for Helsingør Kommune taber Titusindvis af arbejdspladser allerede de kommende måneder....
Udvikling Det er lidt for sent at udvise Erhvervsvenlighed

16-03-2020


Hvad koster (coronavirus/COVID-19) en detailhandler i Helsingør
Hvad koster coronavirusen en gennemsnitlig detailhandler eller restaurant i Helsingør city?....
Udvikling Hvad koster (coronavirus/COVID-19) en detailhandler i Helsingør

10-03-2020


Helsingør erhvervsvenlighed 2019 fra Di
Hvorfor forholder du dig ikke til Di´s erhvervsundersøgelse ? -den er retvisende og den forholder vi andre os til. - - er du betrykket ved Helsingør erhvervsvenlighed,? - det bør borgmesteren nemlig være.....
Udvikling Helsingør erhvervsvenlighed 2019 fra Di

20-02-2020


Store udfordringer for den fysiske butik
Detailmarkedet er i en rivende udvikling. Forbrugerne stiller stadig større krav til butikkerne, samtidig med, at de i stigende grad vælger at handle på Internettet. En udvikling der sætter de fysiske butikker under pres.....
Udvikling Store udfordringer for den fysiske butik

19-02-2020


Borgmesteren sælger Helsingør´s eneste mulighed for udvikling
Den Radikale Christian Holm Donatzky´s dræbende ide om uddannelsesinstitutioner i indre by dukker nu op igen. Donatzky udnytter Borgmesterens svage punkt og afpresser Borgmesteren ved mediekorruption.....
Udvikling Borgmesteren sælger Helsingør´s eneste mulighed for udvikling

31-01-2020


ÅBENHED OG DIGITALISERING MODVIRKER DIGITAL KORRUPTION
Vi har nu tre gange inden for et år, set kommunen og specielt det borgmæsterbærende parti og Borgmesteren selv ligger under for for den samme gruppe som nu står bag tidligere massive mediepres....
Udvikling ÅBENHED OG DIGITALISERING MODVIRKER DIGITAL KORRUPTION

27-12-2019


HELSINGØR ER ET IT MØRKELAND DER I DEN GRAD SKAL OPGRADERES.
Helsingør satser på kultur og turisme, men har KUN EN internet portal og det er kommunens officielle, som ikke burde være en reklamesøjle,(jeg skal skynde mig at sige at det er fint så længe vi ikke har andre) men der bør være andre der er stærkere på det område. Turistkontoret er nedlagt og hedder ....
Udvikling HELSINGØR ER ET IT MØRKELAND DER I DEN GRAD SKAL OPGRADERES.

22-12-2019


Den blåfinnede tun tilbage i Øresund
Stimer af kæmpefisk har i stigende grad Skagen om styrbord. Den blåfinnede tun er efter årtiers fravær i stor stil vendt tilbage for at jage sildefisk og makreller i Øresund, til sportsfiskernes store glæde....
Udvikling Den blåfinnede tun tilbage i Øresund

07-12-2019


Er det menneskeskabte klimaforandringer eller er det bare hysteri
Er klimaforandringerne menneskeskabte eller er det bare en naturlig cyklus der har pågået i 4,5 Mia. år ?....
Udvikling Er det menneskeskabte klimaforandringer eller er det bare hysteri

26-10-2019


SORT - SORT - Alt for mange turister i København
Som forretningsdrivende i Helsingør, der oplever en TOTAL DØD by med under 10 mennesker og tomme gader der råber til hinanden i samme tidsrum, kan man kun forbande Københavnernes klagesang om for mange turister....
Udvikling SORT - SORT - Alt for mange turister i København